Kreatív stúdióként digitális kulturális és oktatási projektek tervezésével és megvalósításával foglalkozunk. Munkamódszerünk a kritikai gondolkodás, a csapatmunka és a kölcsönös tanulás elveire épül.  Fontosnak tartjuk a tradicionális és a digitális látványelemek ötvözésében rejlő művészi lehetőségek kibontakoztatását.​ Érdeklődéssel kutatjuk és tanuljuk a világ különféle kultúráinak kifejezés rendszerét, innen a nevünk. 
A projektfejlesztést csapatban végezzük, az aktuális projekt igényeihez igazodóan. Interaktív digitális megoldásokat tervezünk a design és az informatika szakterületén jártas mérnökök és kreatív szakemberek közreműködésével.​
SZOLGÁLTATÁSAINK
› oktatási és kulturális projektfejlesztés
› kreatív informatikai szaktanácsadás
› digitális tananyagok fejlesztése
› grafikai tervezés
› web design
› kiadványszerkesztés
› animáció

EGYESÜLETI ÉS PÁRTOLÓ TAGSÁG​
Magyarországi Chen Stílusú Xin Yi Hun Yuan Tai Ji Quan Egyesület
Magyar-Bhutáni Baráti Társaság

VIRTUÁLIS TÁNCSZÍNHÁZ
Digitális kulturális produkciókhoz inspirációként ajánljuk megtekintésre Tobias Gremmier és a GuoGuang Opera Company "Virtual Actors in Chinese Opera" című alkotását. 
A kínai operát új technológiai megoldásokkal párosító Zuni színházi produkciót virtuális színészek (programozott karakterek) mutatják be. 
A média művészeti alkotást a hagyományos kínai viseletek formái és színei, valamint a tánc mozdulatai ihlették. A projekt keretében azt vizsgálták, hogy a különféle virtuális jelmezekkel és a mozdulatokkal hogyan vizualizálhatják az emberi test mozgását. 
Back to Top