Kreatív stúdióként digitális tartalomfejlesztéssel foglalkozunk. Munkamódszerünk az egymásra figyelés, a csapatmunka és a kölcsönös tanulás elveire épül. 
Fontosnak tartjuk a tradicionális és a digitális látványelemek ötvözésében rejlő lehetőségek kibontakoztatását.​ Érdeklődéssel kutatjuk és tanuljuk a világ különféle kultúráinak kifejezés rendszerét, innen a nevünk. 文 (wén) = kultúra, írásosság, 斋 (zhāi) = tanuló- és dolgozószoba. 
A fejlesztési lehetőségeket az aktuális projekt igényeihez igazodóan alakítjuk. Interaktív digitális megoldásokat tervezünk vizuális kommunikációban jártas szakemberek közreműködésével.​
SZOLGÁLTATÁSAINK
› projektfejlesztés
› kreatív tanácsadás
› digitális tananyagok fejlesztése
› grafikai tervezés
› web design

EGYESÜLETI TAGSÁG
Magyarországi Chen Stílusú Xin Yi Hun Yuan Tai Ji Quan Egyesület

VIRTUÁLIS TÁNCSZÍNHÁZ
Kulturális produkciókhoz inspirációként ajánljuk megtekintésre Tobias Gremmier és a GuoGuang Opera Company "Virtual Actors in Chinese Opera" című alkotását. 
A Zuni színházi produkciót virtuális színészek (programozott karakterek) mutatják be, a hagyományos kínai opera műfaját modern technológiai megoldásokkal ötvözve. 
A média művészeti alkotást a hagyományos kínai viseletek formái és színei, valamint a tánc mozdulatai ihlették. A projekt keretében azt vizsgálták, hogy a különféle virtuális jelmezekkel és a mozdulatokkal hogyan vizualizálhatják az emberi test mozgását. 

Back to Top